eltelt egy hónap

2009.08.26. 08:42

Megérkezésünk óta most telt el egy hónap. Hosszú, tartalmas és emberftormaló egy hónapot tudhatunk magunk mögött mind a ketten. Most nem idézem fel az első éjszakákat az undergrad szállásunkon, az elős matek órakát, a lakás nézéssel járó, hosszú kilométeres sétákat, a lakásválasztás kiméletlen tortúráját, az első San Franciscoi napunkat, a bútorválasztást (ami még kiméletlenebb móka), az első San Franciscoi bulinkat, a lakásberendezéssel járó sok munkát, az első nagy takaritás, a San Francisco bicikli túrát, az első Berkely-s vizsgánkat a fizika előadóban, és még sorolhatnám tovább. Nem teszem. Ehelyett inkább ugy döntöttünk Hédivel, hogy az elkövetkező pár napokban, mindennap leírunk valamicskét ezekböl, arról ami éppen eszünkbe jut. Így talán többet tudunk majd átadni és Nektek is izgalmasabb lesz. Jó mulatást hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meghajtjukaberkeleyt.blog.hu/api/trackback/id/tr881338981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lidi_____ 2009.08.26. 14:07:27

Nekem az a zöld cucc a kedvencem...

Hom folk 2009.08.27. 20:01:49

Az első hónap kisebb megrázkódtatásai után akár még nagyobbakra is lehet számítani. De azért drukkolunk nektek, hogy sikeresen megbirkózzatok az újabb és újabb kihívásokkal, beleértve a helyi specialitásokkal való megismerkedést is. Várjuk a további híreket és egyéb érdedekességeket szövegben és képben is.
süti beállítások módosítása